21 / 05 / 2024

Tekfen İnşaat Şah Deniz 2 projesi

Tekfen İnşaat Şah Deniz 2 projesi

Tekfen İnşaat, iştiraki Azfen'in Şah Deniz 2 yatırımı çerçevesinde inşa edilecek 735 milyon dolar tutarında boru hattı projesi aldı.. Tekfen İnşaat'a Azfen'deki payı çerçevesinde sözleşmeden 147 milyon dolar iş düştü...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Doların 8 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra ah vah demeyin!

Doların geleceği rakam merak konusu olmuşken, analistler peş peşe doların 8 gün sonra göreceği rakamı paylaştı. Hemen bakın, sonra ah vah demeyin! İşte doların 8 gün sonra göreceği rakam...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tutmaç İnşaat Ahşap Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Güler tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kalaycı tarafından kuruldu.

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Taşkın tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Şah Deniz 2 projesi Haberi

Tekfen İnşaat Şah Deniz 2 projesi


Tekfen İnşaat, iştiraki Azfen'in Şah Deniz 2 yatırımı  çerçevesinde Azerbaycan ve Gürcistan'da inşa edilecek 735 milyon dolar tutarında boru hattı  projesi aldığını ve Tekfen İnşaat'a Azfen'deki payı çerçevesinde sözleşmeden 147 milyon dolar iş  düştüğünü açıkladı.


Tekfen İnşaat tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin %40 oranında iştiraki olan Azfen JV, Saipem ile birlikte %50-50 olarak, Şah Deniz Faz 2 yatırımının bir parçası olan ve Azerbaycan ve Gürcistan'da inşa edilecek gaz boru hattı projesini toplam 735 milyon ABD Doları sözleşme bedeli ile üstlenmiştir. Sözkonusu proje, Tekfen İnşaat'ın kalan iş miktarına Azfen'deki payı çerçevesinde yaklaşık 147 milyon ABD Doları tutarında katkı...