28 / 04 / 2024

Tekfen inşaat türkakımı projesi sözleşme

Tekfen inşaat türkakımı projesi sözleşme

Rus enerji şirketi Gazprom'un Türk Akımı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tekfen'den Türkakımı için 98 milyon euroluk anlaşma yapıldı. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Can Ergün tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Tekfen inşaat türkakımı projesi sözleşme Haberi

Tekfen inşaat türkakımı projesi sözleşme


Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi için anlaşmalar devam ediyor. Merkezi Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan Petrofac International UAE LLC, Türkiye branşı Petrofac Turkey'den sözleşme imzalamak üzere niyet mektubu aldı. 

Türkiye'de Kıyıköy yakınında inşa edilecek Gaz Kabul Terminali inşaat işleri için Tekfen ile anlaşma sağlanacak. 

Kap Açıklaması:
Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Turkakımı projesinin ana yüklenicisi, merkezi Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan Petrofac International UAE LLC, Türkiye branşı Petrofac Turkey'den sözleşme imzalamak üzere niyet mektubu almıştır. 

Sözleşme, Türkakımı Gaz Boru Hatı Projesi çerçevesinde, Türkiye'de Kıyıköy yakınında inşa edilecek Gaz Kabul Terminali inşaat işleri ile ilgilidir. Süresi 24 ay olan birim fiyatlı sözleşmenin bedeli 98 milyon Euro'dur. İnşaat işlerinin 2018 yılı Ocak ayında başlaması öngörülmektedir....