03 / 05 / 2024

Tekfen İzmir satış ofisi

Tekfen İzmir satış ofisi

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Tekfen İzmir projesinde satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje ofis ve rezidans bloğu ile alışveriş merkezinden oluşuyor. Tekfen İzmir iletişim bilgileri...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Tekfen Holding 2020'de 11 milyar 729 milyon 779 bin TL satış geliri elde etti!

2020 yılı mali sonuçlarını açıklayan Tekfen Holding, geçtiğimiz yıl içerisinde satış gelirlerinde 11 milyar 729 milyon 779 bin TL gelir elde etti.

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Tekfen Topkapı satışa çıktı! 

Tekfen Topkapı projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2020'de yapılacak...

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Tekfen Topkapı projesi Nisan'da satışta! 

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa edilecek olan Tekfen Topkapı projesi Nisan ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor..

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Livin İzmir satış ofisi!

Livin İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 2019 yılının Mart ayında yapılacak. 

Tekfen İzmir satış ofisi Haberi

Tekfen İzmir satış ofisi

EAA Emre Arolat Architects imzalı Tekfen İzmir projesinde Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı bulunuyor. Proje 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Tekfen İzmir projesi arsası İzmir'in Konak İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde, kuzeyde  Ankara  Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasında bulunuyor. 


Tekfen İzmir iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 60 bin metrekarelik rezidans ve ofis blokları ile 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinden meydana geliyor. 


2 tane konut ve 1 tane ofis kulesine sahip olan İzmir Tekfen projesi Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde inşa ediliyor. Projede satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. 


Tekfen İzmir iletişim

Telefon: 0212 241 06 03

Web  adresi: http://www.rgy.com.tr/

Özge...