06 / 05 / 2024

tekfen oz gayrimenkul

tekfen oz gayrimenkul

Kağıthane ilçesi sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte yepyeni bir çehreye bürünüyor

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Tekfen Topkapı projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Tekfen Gayrimenkul, Topkapı projesi için ön talep topluyor. 350 adet konutun yer aldığı proje önümüzdeki ay satışa çıkacak.

Tekfen Hep İstanbul'da sıfır faiz fırsatı!

Hep İstanbul projesinde Tekfen Gayrimenkul ayrıcalığıyla ev alma fırsatı devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat, yüzde sıfır faizli ödeme fırsatı sunuluyor.

Tekfen Topkapı projesinin imar planı askıda!

Tekfen Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Topkapı projesinin arsasına ait imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Hep İstanbul Tekfen 2017 ev fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yer alan Hep İstanbul Evleri projesi, Tekfen Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Hep İstanbul fiyatları 390 bin TL'den başlıyor...

Tekfen, cirosunu 5 yılda 10 milyar TL'ye çıkaracak!

Bu yıl 60. yılını kutlayan Tekfen Grubu, müteahhitlik, tarımsal sanayi ve gayrimenkul sektörleri dışında dijital dünyadaki girişimciler için ABD’de Tekfen Ventures’i kuruyor

Tekfen'den GYODER'in konut kampanyasına destek!

Ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına Tekfen Emlak Geliştirme “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

Tekfen, ABD'lilerle inşaat şirketi kurdu!

TEKFEN, İstanbul'da gayrimenkul yatırımları için ABD'nin Amstar şirketiyle ortaklık niyet mektubu imzaladı. Açıklamada, "Özelikle İstanbul'da konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı" denildi

Tekfen, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen, Amerikalı Gayrimenkul Yatırım Fon Şirketi Amstar Global Partners ile proje geliştirmeye hazırlanıyor. Niyet mektubu ile Amstar Global Partners Ltd. Türkiye’deki konut ve ofis projelerinde Tekfen Holding ile ortaklık kuracak.

tekfen oz gayrimenkul Haberi

tekfen oz gayrimenkul

Tekfen-OZ, gelişen ulaşım altyapısı ve kent merkezine yakınlığının sağladığı avantajlarla Avrupa yakasının yeni "Merkezi İş Alanı" haline gelecek olan ilçede "Kağıthane Ofispark" projesinin yapımına başlıyor. Gayrimenkul sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından MIPIM'de "Architectural Future Project Awards 2009" ödülünü kazanan "Kağıthane Ofispark" projesinin mimarı Emre Arolat. 
 
Projenin tanıtımı 7 Ağustos cuma günü, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Tekfen-OZ Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Ömer Egesel ve Mimar Emre Arolat'ın katılımıyla Santral İstanbul'da...