08 / 05 / 2024

tekfen tower ofis

tekfen tower ofis

İçinde bulunduğumuz iletişim çağı, genç profesyonellere iş hayatında da kullanabileceği esnek planlar ve daha pratik çözümler vaadediyor. hazır ofislerde tam donanımlı toplantı odalarından kuruma özel resepsiyoniste birçok alternatif mevcut...

Tekfen Holding olağan genel kurul toplantısı 26 Mart'ta!

Tekfen Holding'in yıllık olağan genel kurul toplantısı 26 Mart 2020 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart 2018 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Mükemmel Sarımsakçı 4 Haziran'da SHARE7'ye katılıyor!

Geliştirdiği projelerle ABD'de adını "Türk Trump" olarak duyuran Mükemmel Sarımsakçı, 4 Haziran'da SHARE7 katılımcılarıyla buluşacak.SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, 4 Haziran'da 7. kez Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü SHARE7'de buluşuyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 4 Haziran'da 7. kez gerçekleşecek. SHARE7, Tekfen Tower'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Y kuşağının aradığı ofis Regnum Sky Tower’da!

Ankara’da “mutlu ofis” konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

tekfen tower ofis Haberi

tekfen tower ofis


İçinde bulunduğumuz iletişim çağı, genç profesyonellere iş hayatında da kullanabileceği esnek planlar ve daha pratik çözümler vaadediyor. İstanbul’un kalbinde konumlanmış hazır ofislerde tam donanımlı toplantı odalarından kuruma özel resepsiyoniste birçok alternatif mevcut.


NİŞANTAŞI ORJİN BİNASI VE TEKFEN TOWER'DA HAZIR OFİSLER


Son dönemde iş kurmak isteyip de meseleye nereden başlayacağını bilemeyen beyaz yakalılar için önemli bir alternatif de hazır ofisler. İstanbul'un merkezinde Nişantaşı'nda bulunan Orjin Binası ve Levent'te bulunan Tekfen Tower gibi prestijli bölgelerde kullanıma açık olan Servcorp sanal ofislerde sunulan imkânlar, birçok profesyonel için tam anlamıyla kurtarıcı olma niteliği taşıyor. Sık seyahat edenler, evde çalışanlar ve merkez ofisleri başka bir kentte olup İstanbul ofisi açmak isteyenler de Servcorp'un sunduğu alternatiflerden yararlanabiliyor.


İLK İZLENİM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR


İş dünyasında malum, ilk izlenim her...