01 / 05 / 2024

Tekin Acar Cosmetics muğla çarşıda açıldı mı

Tekin Acar Cosmetics muğla çarşıda açıldı mı

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeliyle Orhan Oğuz Tekin tarafından Üsküdar'da kuruldu.

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

Acar Vadi Evleri fiyatları!

Acar Vadi Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor. Acar Şirketler Topluluğu tarafından inşa edilen projede fiyatlar 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gültekin Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Tekin Acar Cosmetics muğla çarşıda açıldı mı Haberi

Tekin Acar Cosmetics muğla çarşıda açıldı mı

Türkiye genelinde mağazalaşma atağına büyük bir hızla devam eden Tekin Acar Cosmetics, mağazalarına Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'yı ekledi. Mayıs ayından bu yana açtığı 7 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 83'e yükselten Tekin Acar Cosmetics, 20 binin üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor. 



Dünya






Bu haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;





Türkiye genelinde mağazalaşma atağına büyük bir hızla devam eden Tekin Acar Cosmetics, her hafta açtığı mağazalarına bu kez Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'yı ekledi. Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri olan Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 7 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 83'e yükseltti. Son mağazalarını Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'da açan Tekin Acar Cosmetics, 20.000'in üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor. Cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına kadar dünyaca ünlü...