04 / 07 / 2024

Tekin İnşaat Kayseri

Tekin İnşaat Kayseri

Kayseri'nin huzurlu ve sakin yerleşim yerlerinden Serkent'te hayata geçirilen TKN Yonca projesi 4 blokta 224 konuttan meydana geliyor. Geniş sosyal alanlarıyla dikkat çeken TKN Yonca projesinde dairelerin tamamı 3+1 şeklinde.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sinan Tekin Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Sinan Tekin tarafından kuruldu.

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tekin İnşaat Kayseri Haberi

Tekin İnşaat Kayseri

Kayseri'nin huzurlu ve sakin yerleşim yerlerinden Serkent'te hayata geçirilen TKN Yonca projesi 4 blokta 224 konuttan meydana geliyor. Geniş sosyal alanlarıyla dikkat çeken TKN Yonca projesinde dairelerin tamamı 3+1 şeklinde. 


Tekin İnşaat tarafından yapılan ve Kayserinin en büyük projelerinden biri olan TKN Yonca, 23 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Projede teslimler 30 ayda yapılacak. Sosyal alanları geniş olan projede pozitif değerler öne...