17 / 05 / 2024

Tekirdağ 11 İlçede 11 Prestij Caddesi çalışmaları başladı mı

Tekirdağ 11 İlçede 11 Prestij Caddesi çalışmaları başladı mı

'11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi Süleymanpaşa'da başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmaların başladığı Köprübaşı mevkiine giderek proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

İstanbul Boğazı'ndaki satılık yalılara talep arttı!

Doğal güzellikleri, tarihi yalıları, ulaşımı, sessiz sakin sokaklarıyla İstanbul'un cazibe merkezlerinden olan Beykoz, Türkiye genelinde değerli ilk 10 ilçe arasında yer alıyor. Otoyol ve köprüye yakınlığı nedeniyle, ulaşım anlamında da büyük kolaylığa sahip. İlçede toplamda 109 adet yalı bulunuyor.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Kovid-19'la hangi ilçede kiralar çıldırdı?

Bodrum'a olan talep koronavirüs salgınıyla gün geçtikçe artıyor. Talebin artmasıyla birlikte kiralık ev fiyatları da yükseliyor. İlçede deniz gören kiralık konuların aylık kirası 100 bin TL'ye kadar çıktı...

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

Çin'de inşaat alanında asansör düştü: 11 ölü!

Çin Hebei eyaletinde bir inşaat alanında asansörün düşmesi nedeni ile 11 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi de yaralandı...

Tekirdağ Büyükşehir'in 2019 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Tekirdağ yatırımları değerlendirildi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ 11 İlçede 11 Prestij Caddesi çalışmaları başladı mı Haberi

Tekirdağ 11 İlçede 11 Prestij Caddesi çalışmaları başladı mı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin '11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi Süleymanpaşa'da başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmaların başladığı Köprübaşı mevkiine giderek proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


11 İLÇEYE 11 PRESTİJ YOLU


Hükümet Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandığında 1900 metrelik Eski Cami-Köprübaşı-Tepe Değirmenler mevkii arası geniş kaldırımlara ve yeşil alanlara kavuşacak. Ayrıca şehrin en yoğun konumu olan Hükümet Caddesinin kaldırımları ağaçlandırılıp kent mobilyaları ve aydınlatması ile Tekirdağ'a yakışır bir görünüm kazanacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 11 İlçede 11 Prestij Caddesi projesi ile her ilçeye yeni bir çehre kazandıracak.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile son yıllarda yapılmakta olan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yerler de onarılarak, Eski Cami ve Köprübaşı arasındaki 850 metrelik kısım tek yönlü iki...