05 / 05 / 2024

tekirdağ 2013 Kentsel dönüşüm projeleri

tekirdağ 2013 Kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, " Bölgemizde, özellikle de sahil kesimlerimiz için deprem riski taşıdığından kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz " dedi...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ Büyükşehir'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıkları ile ilgili bilgilendirmelerin 2. etabını kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm toplantıları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar sonucunda Dünya Bankası ve Çevre Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve afet önlem konularında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile beraber örnek belediyeler arasında gösterildi ve hibe desteği aldı.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Tekirdağ'daki kentsel gelişim çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Akıllı Şehirler ile ilgili bir sunum yaptı.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

tekirdağ 2013 Kentsel dönüşüm projeleri Haberi

tekirdağ 2013 Kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kentte çok olumlu bir atmosfer oluştuğunu söyledi. 


Bu konuda vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldıklarını aktaran Yel, kentin büyük şehir statüsü kazanması ve dolayısıyla hizmetlerin de artacak olmasının sevinç ve heyecan yarattığını belirtti. 


Yel, bölgede yaşanması muhtemel büyük deprem riskine hazırlıklı olmak gerektiğini vurguladı. 

Tekirdağ'ın özellikle sahil r;A kesiminin depremle ilgili risk taşıdığını ifade eden Yel, şöyle konuştu: "Bölgemizde özellikle sahil kesimlerimiz deprem riski taşıdığından kentsel dönüşümü önemsiyoruz. Başta sahil kesimlerimiz olmak üzere şehrimizde ne kadar riskli alan varsa bu tespitler de zaten yapılmaya başlandı ama bunlar daha da hızlı şekilde tamamlanacak. Özellikle depremden ve sel baskını riskinden nasibini alacak yerler var...