21 / 05 / 2024

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı mı

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı mı

Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Doğa Koleji yetkililerinden açıklama bekleniyor!

Doğa Koleji yönetimi üst üste açıklama yapacağı günlerle ilgili duyuruda bulunmuş ancak herhangi bir ses çıkmamıştı. Son olarak Cumartesi günü içinde Pazartesi açıklama yapacağını duyurmasına rağmen dün de bilgi verilmedi. Şimdi gözler bugünde...

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ'daki kentsel gelişim çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Akıllı Şehirler ile ilgili bir sunum yaptı.

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ Saray'a kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı...

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni hizmet binasının şantiye ofisine giderek projeyle ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı mı Haberi

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı mı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra;  Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da bulundu.

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren  Başkan Kadir Albayrak eğitimin önemine değinerek, Tekirdağ Bilgi Koleji'nin öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve halk oyunları gösterisi ile sona...