05 / 05 / 2024

tekirdağ demiryolu projeleri

tekirdağ demiryolu projeleri

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin, sahil dolgu alanında düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada Tekirdağ' ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla gelirlerinin artacağını belirtti...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları mecliste!

Demiryolu projeleri ve 2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çin’de kentsel demiryolu projeleri artarak devam ediyor!

Çin’in devlet planlama otoritesi Çarşamba günü, Şangay’da 298,35 milyar yuan (43,28 milyar dolar) değerinde yeni kentsel demiryolu projelerinin onayladığını dile getirdi.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ'a lojistik merkez kuruluyor!

Trakya Kalkınma Ajansı ve TCDD'nin birlikte yürüttüğü Tekirdağ'da lojistik kerkez kurulması ve Yük Merkezlerinin Demiryolu Taşıma Sistemine Entegrasyonu kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı hizmet binasında bir istişare toplantısı yapıldı.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

7 yılda 40 milyar dolarlık demiryolu projesi yapılacak!

Dün açılan 6. Eurasia Rail Fuarı'na Türkiye'nin 7 yıl içinde hayata geçireceği 40 milyar dolarlık demiryolu projeleri damga vurdu. Dünya devlerinden Türkiye'ye hızlı tren fabrikası sözü geldi.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

tekirdağ demiryolu projeleri Haberi

tekirdağ demiryolu projeleri


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'a 480 yataklı bir şehir hastanesi kazandıracaklarını bildirdi. 


Partisinin, sahil dolgu alanında düzenlediği mitingde konuşan Erdoğan, Tekirdağ'ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla gelirlerinin artacağını belirtti. Erdoğan, konuşmasında Tekirdağ'a yapılan ve yapılacak hizmetlere şu sözlerle değindi:


"İnşallah Tekirdağımıza da bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. 480 yataklı bir şehir hastanesi. Kamu özel ortaklığıyla yapacağımız bu şehir hastanesinin içinde inşallah, yok yok. Burada ne ararsanız bulacaksınız. Bu hastaneye girdiğiniz zaman kendinizi bir başka dünyada hissedeceksiniz. 


İstanbul-Tekirdağ-Kırklareli-Edirne Hızlı Tren projesini hazırladık. Yatırım programına aldık. Yakında İstanbul'a kadar gelecek olan yüksek hızlı treni, Tekirdağ üzerinden Edirne'ye kadar uzatacağız. 40 yıl sonra, Türkiye'de bir ilimizi demiryollarına, demiryolları aracılığıyla Türkiye'ye ve Avrupa'ya bağladık. Tekirdağ-Muratlı Hattı'nı kim tamamladı? Biz tamamladık, biz! Ah kardeşlerim! 'Yetmez'...