09 / 05 / 2024

Tekirdağ Denizcilik Turizm iletişim

Tekirdağ Denizcilik Turizm iletişim

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Yüncüler tarafından kuruldu. 

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bvt Denizcilik Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Tunç ve Şafak Balcı tarafından kuruldu.

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cankaya Denizcilik Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz ve Emir Burak Sümer ortaklığında kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Elif Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Filiz tarafından kuruldu.

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Larin Denizcilik Yatçılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Atsever tarafından kuruldu.

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!    

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kalkan, Serkan Ağbulut ve Soner Çakır ortaklığıyla kuruldu...

Duydal Turizm Otelcilik Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Duydal Turizm Otelcilik Ve Denizcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora    Duydal tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Yüncüler tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Denizcilik Turizm iletişim Haberi

Tekirdağ Denizcilik Turizm iletişim

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Yüncüler tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Denizcilik Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içi ve Yurt dışı kara,deniz, demiryolu ve havayolu ilenakliye hizmetleri yapmak. - Yurt içi ve Yurt dışı nakliye hizmetleri ile ilgili komisyon hizmetleri yapmak. - Yurt içi ve Yurt dışı nakliye işleri ile ilgili kara,hava,demiryolu ve deniz taşıtlarını almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek. - Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tüm deniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektro mekanik vebilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler, kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali, donatılması, yük ve anasözleşmesinde yazılı...