03 / 05 / 2024

Tekirdağ Ergene çok amaçlı salon

Tekirdağ Ergene çok amaçlı salon

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi inşaatı tamamlanan Ergene Çok Amaçlı Salonu hizmete açtı.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Belediyeden büyük fırsat! Tekirdağ'da 5 arsa satacak!

Tekirdağ İli Ergene Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Velimeşe ve Ahimehmet'te yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ'den Ergene'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ PAKOP OSB'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddia edildi!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine yapılması planlanan PAKOP Organize Sanayi Sitesi'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddiası ve projenin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de plastik sanayi sitesi inşaatı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde kurulacak plastik sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Tekirdağ Ergene'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii, 876 ada 30 parselde yer alan fabrikayı 12 milyon 491 bin 596 TL'ye satıyor...

Mestan Özcan'dan Tekirdağ Şehir Hastanesi açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'da açılacak şehir hastanesinin bölge için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kentimiz çok daha büyük ve teknolojik bir hastaneye kavuşacak" dedi.

Tekirdağ Ergene çok amaçlı salon Haberi

Tekirdağ Ergene çok amaçlı salon

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi'nce inşaatı tamamlanan Ergene Belediyesi Pınarbaşı Çok Amaçlı Salon'un açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ergene'nin Pınarbaşı Mahallesi'nde yapılan açılışa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Çorlu eski Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ünal Baysan, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, davetliler ve Ergeneli vatandaşlar da katılım gösterdi.

"TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Açılış töreninde açıklamalar yapan Başkan Albayrak, "Bütün ilçe belediyelerimiz ile birlikte Tekirdağ için var gücümüzle çalışıyoruz. Görev süremizin başından bu yana çok mesafe kat ettik. Altyapıyı il genelinde büyük oranda tamamladık. Daha hizmet süremizin tamamlanmasına bir yıla yakın bir süreç var. İl genelinde hizmet ve yatırımlarımız devam edecek. Tekirdağ için çalışmaya...