18 / 05 / 2024

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Tekirdağ 13 Kasım Stadında bulun tüm protkol koltukları kaldırıldı.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Tekirdağ Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in de katılımıyla Süleymanpaşa İlçesi Değirmenaltı Mahallesinde düzenlenen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılışlarına katıldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

Tekirdağ 13 Kasım Stadı'nda protokol koltukları kaldırıldı!

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Tekirdağ 13 Kasım Stadında bulun tüm protkol koltukları kaldırıldı.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Tekirdağ Değirmenaltı'na yeni gençlik merkezi!

Süleymanpaşa Belediyesi Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacak.

Tekirdağ'da üniversiteliler için Gençlik Merkezi yapılacak!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacağını açıkladı.

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Haberi

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, 13 Kasım Stadında oynanan lig maçlarında Kulüp Başkanı, Kulüp idarecisi, Antrenör ve hakem gözlemcilerine protokol tribünün de oturması için izin verdi. Ancak, Süper Amatör kümede oynanan bir futbol karşılaşmasında 2 takımın yöneticileri bir birine girdi. Bunun üzerine Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, buradaki protokol koltuklarını sökme kararı aldı. Protokol koltukları söküldüğünden dolayı 13 Kasım stadında maçı izlemeye gelen protkol üyelerine oturcak bir yer kalmadı.


Trakya...