19 / 05 / 2024

Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü

Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ'da 26 okulun onarımı için 1 milyon 683 bin 408 lira harcandığını söyledi.

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, o ildeki 23 adet araziyi satıyor! 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Tekirdağ Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Akçahalil Mahallesi'nde yer alan 23 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte il il MSB personel listesi...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, MSB işçi alımı başvuru tarihi ne zaman, şartları nedir? İşte Milli Savunma Bakanlığı il il personel listesi...

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

6 soruda TOKİ Tekirdağ Sosyal Konut Projesi 2022! Tekirdağ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Tekirdağ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Tekirdağ’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Tekirdağ’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek?

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü Haberi

Tekirdağ il milli eğitim müdürlüğü

Tekirdağ İI Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Tekirdağ genelinde eğitime yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Büyük onarımlarda 4 tane alanı hedeflediklerini dile getiren İşler, "Bunlar çatı, ıslak zemin, elektrik ve ısınmadır. Acil olanları yapıyoruz. Eğer doğal gaza dönüşüyorsak dış tarafa mantolama yapıyoruz. Ama biz dış ve iç boyada Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği parayla girmiyoruz. Eğitim ve öğretimi boyası olmayan bir okulda da yapabiliriz ama çatısı akan bir okulda eğitim öğretim yapamayız" dedi. 



"26 OKULUN İNŞAAT MALİYETİ 1 MİLYON 683 BİN 408 LİRA" 

Okullardaki çalışmaları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten İşler, "16 tane ilkokul, 4 tane ortaokul 6 tane meslek lisesi olmak üzere toplamda 26 tane okulumuzun onarımı yapılıyor. İhalelerini yaptık, tamamlandı. 26...