26 / 07 / 2024

Tekirdağ inceleme komisyonu

Tekirdağ inceleme komisyonu

Tekirdağ ASYAPORT ve TORSAB İnceleme Komisyonu Üyeleri Tekirdağ’da kurulum aşamaları devam eden liman kapsamında 22 Eylül 2014 Pazartesi günü Mersin Limanı’nda incelemelerde bulunarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne yerinde inceleme yapıldı!

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından; Tekirdağ Şehir Hastanesi Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 

Tekirdağ OSB tesisinde inceleme yapıldı!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’da yapım çalışmaları devam eden Türkiye’nin en büyük OSB arıtma tesisinde incelemeler yaptı. 

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ'daki tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Peştemalcı caddesi Cemal Nadir Sokakta Özel İdare tarafından başlatılan Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığı tarafından restoresi tamamlanan tarihi evlerde inceleme yaptı.

TBMM Soma Komisyonu Eynez ocağında inceleme yapacak!

TBMM Soma Maden Faciasını Araştırma Komisyonu üyeleri, facianın yaşandığı maden ocağına girip kazanın meydana geldiği "üç trafo bölgesi"nde ilk kez inceleme yapmak üzere ilçeye geldi

TBMM Soma Komisyonu Eynez ocağında incelemelerde bulunacak!

TBMM Soma Komisyonu, Eynez ocağındaki kazanın olduğu noktaya inip incelemelerde bulunacak. Çalışma süresinin dolmasına bir aydan az süre kalan komisyonun üyeleri, bu inceleme için 30 Ekim Perşembe günü Soma’ya gidecek.

Tekirdağ inceleme komisyonu Mersin'de!

Tekirdağ ASYAPORT ve TORSAB İnceleme Komisyonu Üyeleri Tekirdağ’da kurulum aşamaları devam eden liman kapsamında 22 Eylül 2014 Pazartesi günü Mersin Limanı’nda incelemelerde bulunarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

İSO meclis üyesi Sebahattin Karahan vefat etti!

İstanbul Sanayi Odası bütçe hesapları inceleme komisyonu eski başkanı ve meclis onur üyesi Sebahattin Karan vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazına müteakip İstanbul Teşvikiye Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Soma'daki Maden Faciasını Araştırma Komisyonu üyeleri, Zonguldak'ta inceleme yaptı!

Soma'daki Maden Faciasını Araştırma Komisyonu Başkanı Ali Rıza Alaboyun: "Soma'daki, çok basit tedbirle önlenebilecek kazayken oradaki aşırı derece üretim hırsından, çok basit güvenlik önlemini ihmalden kaynaklanan bir kaza" dedi

Emlak Konut GYO Tekirdağ Çorlu arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Tekirdağ Çorlu arsalarının değerleme raporunu yayınladı...

Tekirdağ Vali Konağı 2 milyon 719 bin TL'ye satışa çıkarıldı!

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Tekirdağ Vali Konağı'nı 2 milyon 719 bin TL bedelle ihale ediyor...

Erdoğan Bayraktar Tekirdağ OSB hizmet binası açılışına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışını yaptı...

Tekirdağ inceleme komisyonu Haberi

Tekirdağ inceleme komisyonu

Mersin Limanı’nda incelemelerde bulunan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Tekirdağ heyetinde; Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediyesi Meclis Üyelerinden Orkun Ekrem Yılmaz ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerin Meclis Üyeleri yer aldı.


Heyet, Mersin Mezitli Kaymakamlığı’ndan 2013 yılının Temmuz ayında Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığı’na atanan Kamil Kıcıroğlu rehberliğinde Mersin Deniz Ticaret Odası ve Mersin Uluslararası Liman İşletmesi (MIP) yönetimini ziyaret ederek Mersin Limanı’nda incelemelerde bulundu.


Komisyon üyeleri gerçekleştirmiş oldukları incelemelerin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Başkanlık Makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Süleymanpaşa Kaymakamı Kıcıroğlu ve Komisyon Üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Mersin’e geliş amaçları hakkında bilgiler verip,...