10 / 05 / 2024

Tekirdağ kent yatırımları

Tekirdağ kent yatırımları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ'a 5 milyar TL'lik yatırım!

Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 3. Dönem (Temmuz) toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ yatırımları zamanında tamamlanacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saraylı'da yapılan yatırımları inceledi.

Tekirdağ kent yatırımları Haberi

Tekirdağ kent yatırımları

Saray Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman, Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ile daire başkanları ve Saray Belediyesi yetkilileri de yer aldı.


“Tüm projeleri hayata geçireceğiz”

Değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ile yaptığımız toplantılara Saray ile devam ediyoruz. 1 Ekim 2017’den itibaren hizmet süremiz 3,5 yılı doldurmuş olacak. Kalan süremiz içerisinde planladığımız tüm projeleri hayata geçireceğiz. Bu toplantıların amacı da bu projeleri konuşmaktır. Benim Saray için bir hedefim var. Bu da, ilçemizin...