04 / 05 / 2024

tekirdağ kent yenileme

tekirdağ kent yenileme

Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesi için düzenleme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ'daki binalar analiz ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 1999 senesi öncesinde inşa edilen binaların depreme dayanıklılığını test etmeye başladı.

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ kent merkezinde bulunan uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Malatya Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık ile birlikte Yeşilçam Caddesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

tekirdağ kent yenileme Haberi

tekirdağ kent yenileme

Şehrin çehresini güzelleştirecek olan ve Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bu gerdanlığın tamamlanması durumunda, Tekirdağ’ın ilçelerinin yanı sıra İstanbul’un kalabalığından kurtulmak isteyenlerin ilk durağının Tekirdağ olacağı dile getirdi. 


Tekirdağ Kent Konseyi binasında yapılan Tekirdağ Sahil Yolu Projesinin değerlendirme toplantısına Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan ve çok sayıda yetkili katıldı. Yapılan toplantıda ‘Tekirdağ’ın gerdanlığı’ diye nitelendirilen sahil projesinin şehrin hemen hemen tamamını kapsayacak şekilde uzatılması öngörülüyor. Toplantıda, bu konuda çalışmaların yapılması gerektiği ve bu çalışmalar yapıldığı takdirde, Tekirdağ’ın insan akınına uğrayacağı ifade edildi.

Tekirdağ Sivil Toplum Kuruluşları Birliği adına açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, “Gündoğdu mahallesinde hemen şu belediye binasının yapıldığı yerin biraz arkasında, mülteci kampı yapmaya çalışıyorlardı. Eskiden...