07 / 05 / 2024

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi imar toplantısı

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi imar toplantısı

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı Belediye Meclis Odasında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 20 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2019 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Batman Körük'te imar tepkisi!

Batman Körük Mahallesi Sakinleri, Tılmerç Mahallesi’ne 7 kat izni verilirken, Körük’te 3-4 kata kadar yapı izni verilmesine tepki gösterdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek...

Tekirdağ yatırımları değerlendirildi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ yatırımları zamanında tamamlanacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bir toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi imar toplantısı Haberi

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi imar toplantısı

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen 5 yıllık imar programı toplantısına; Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Volkan Soğancılar, Recai Örs, Nuri Dinçer, Orkun Ekrem Yılmaz, İbrahim Zilbastı, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Kozyörük Mahalle Muhtarı Hasip Top, Birim Müdürleri, Kozyörük Emekli Fen Memuru Cevdet Sanal ve İmar Şehircilik Müdürlüğünde görevli personeller katıldı.


Kozyörük Mahallesi'nin 18.08.1995 tarihli uygulama imar planını gerçekleştirmek ve yatırımları programlamak için hazırlanan 5 yıllık imar programı taslağı imar komisyonunca görüşülerek, taslak programının komisyon ve mahallin kullanıcıları tarafından değerlendirilmesi için çalışmaların devamına karar alındı. 


Saygın...