14 / 05 / 2024

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi.

Çorlu Spor Kompleksi 30 milyon TL'ye mal olacak!

Spor alanındaki yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Spor Kompleksi'nin inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Tekirdağspor'a sosyal tesis müjdesi!

Türkiye 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Siyahlı Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemek Ramada Otelde yapıldı.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Tekirdağ Kumbağ Bahçekent Projesi yeni sahibini bekliyor!

Tekirdağ’daki Marmara Denizi manzaralı Kumbağ Bahçekent Villaları projesinin sahibi VEST A.Ş. yönetimi, projenin 500 villalık kısmını bir İnşaat ya da Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ne devretme kararı aldı

Tekirdağ Ergene Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Kapalı Spor salonunun temel atma törenine katıldı.

Hayrabolu Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu’da yapılacak olan Spor Salonunun temeli atıldı. Törene Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan da katıldı.

Tekirdağ 13 Kasım Stadı'nda protokol koltukları kaldırıldı!

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Tekirdağ 13 Kasım Stadında bulun tüm protkol koltukları kaldırıldı.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Tekirdağ içme suyu arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon idaresi (TESKİ) tarafından Kumbağ Mahallesi'ne içme suyu temin etmek amacıyla yapılan Kumbağ Mahallesi İçme suyu Paket Arıtma Tesisi için önceki gün açılış töreni düzenlendi.

Tekirdağ Kumbağ'da içme suyu paket arıtma tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilcesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ne yapılan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da kanalizasyon ve arıtma sistemi ihaleye çıktı!

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı!

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, amatör kulüplerin başarıya ulaşması için imkanların arttırılması, kulüplere destek olunması gerektiğini ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tesisleşmeye önem vermesini istedi.

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı Haberi

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü binası yıkıldı

Tekirdağ Kumbağ Spor Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi. Işık, yıkım başlamadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, altı yıl boyunca Kumbağspor'a hizmet ettiğini ve bu süre zarfında Kumbağlı gençlerin spor yapabilmeleri için mücadele ettiklerini söyledi. İki yıl öncesine kadar kulüp olarak bütün faaliyetlerini Süleymanpaşa'ya giderek yaptıklarını anlatan Işık, "Faaliyetlerimizi ilçe merkezinde yapıyorduk. Gençlerimizi idmana araçlarla taşıyıp 20 kilometre yol giderek idmanlarımızı yapıyorduk. Bizim için çok zor bir şeydi bu. Daha sonra eski belediye başkanımız tarafından, en azından malzemelerimizi koyabilmemiz için kulüp binası verildi. Yaklaşık iki buçuk yıl oldu bu binayı kullanıyoruz" diye konuştu. Spor kulübü olarak kullanılan binanın Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yıkılacağını ve yerine otel yapılacağını öne süren Işık, yıkıma karşı olmadıklarını...