28 / 04 / 2024

Tekirdağ Kumbağda yol çalışması

Tekirdağ Kumbağda yol çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Hürriyet Mahallesi Büşra Sokak'ta asfaltlama çalışmaları yapıldığı belirtildi.

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ'da 16.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi Tekirdağ Muratlı'da yer alan arsayı 16 milyon 940 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Çorlu'da 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan arsayı 12 milyon 557 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ'da 20.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 20 milyon 841 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Tekirdağ Kumbağda yol çalışması Haberi

Tekirdağ Kumbağda yol çalışması

Açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yapılan çalışmaları yerinde denetlediği ve asfaltlama yapan ekiplere işlerin eksiksiz tamalanması konularında uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Albayrak'ın denetimlerinin ardından mahalle sakinlerine çalışmalar konusunda açıklamalarda bulunduğu kaydedildi.

- Süleymanpaşa Atık Su Arıtma Tesisi yapım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa ilçesindeki Atık Su Arıtma Tesisi inşaası devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisi inşaat alanını denetlediğini ve görevlilerden son durum hakkında bilgiler alarak çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması konusunda uyarılarda bulunduğunu bildirdi.


Albayrak, Atık Su Arıtma Tesisi inşaatını denetledikten sonra  yapımı devam eden katı atık bertaraf tesisi inşaat alanını da denetlediğini belirtti.

- Kumbağ Mahallesi'nde denetimler

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile İl Jandarma...