27 / 04 / 2024

Tekirdağ Limanı ihalesi

Tekirdağ Limanı ihalesi

Tekirdağ Limanı, 36 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 20 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 20 bin 625 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Limanı ihalesi Haberi

Tekirdağ Limanı ihalesi

Tekirdağ Limanı, "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. 36 yıl süreyle özelleştirilecek olan liman Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Limanı'nın özelleştirilmesiyle ilgişi bir duyuru yayınladı.  Özelleştirme ihalesi, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "pazarlık usulü" ile gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Limanı özelleştirme ihalesi, gerekli görüldüğü takdirde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

Tekirdağ Limanı özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi 20 Aralık 2017 olarak açıklandı.