06 / 05 / 2024

Tekirdağ Muratlı okul

Tekirdağ Muratlı okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli Muratlı ilçesinde atıldı, törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Muratlı 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Muratlı projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 sosyal konut projesi...

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Tekirdağ'da 16.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi Tekirdağ Muratlı'da yer alan arsayı 16 milyon 940 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Ergene'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Tekirdağ'a 3 yeni okul!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ'daki eğitim yatırımları için start verdi.

Tekirdağ Muratlı OSB'de 22.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi, Tekirdağ ili Muratlı İlçesi'nde bulunan Muratlı OSB'deki arsayı 22 milyon 174 bin 669 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

 Tekirdağ’da depremden etkilenen okul binası boşaltıldı!

İstanbul’da yaşanan deprem sonrası birçok bina hasar gördü. Tekirdağ’da da hissedilen deprem Çorlu Ortaokulu binasının bir bloğuna hasar verdi. Hasar gören blok için tahliye kararı verildi…

Tekirdağ'da 26 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 26 milyon TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak.

Tekirdağ'da 26 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 26 milyon TL bedel ile okul yaptıracak. 

Tekirdağ Muratlı okul Haberi

Tekirdağ Muratlı okul

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Muratlı Kaymakam Vekili Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Daire Başkanları ile çok sayıda Muratlılı vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler Milli Eğitime verdiği büyük desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yaptığı konuşmada, “Bugün Muratlı’da temelini attığımız okulda öğrencilerimiz ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün idealleri doğrultusunda çağdaş, demokratik, laik eğitim alacaktır. Biz de bununla gurur duyacağız” dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, hizmetlerinin devam edeceğini ve verdikleri sözleri yerine getireceklerini ifade...