03 / 05 / 2024

Tekirdağ Ramada Otel

Tekirdağ Ramada Otel

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2012 yılı olağan ikinci toplantısı Tekirdağ Ramada Otel’de yapıldı. 168 belediye başkanının katıldığı toplantıda açıklama yapan Başkan Altepe, “Kentsel dönüşüm, semtlerin ve evlerin değeri artırıyor” dedi

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Tekirdağspor'a sosyal tesis müjdesi!

Türkiye 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Siyahlı Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemek Ramada Otelde yapıldı.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

ERGO Kocaeli’de deprem sigortasına önem veriyor!

ERGO Türkiye’nin, dün Ramada Otel’de gerçekleştirdiği toplantıda konuşan ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, Kocaeli ve çevre illerde zorunlu deprem sigortasının kullanımının her geçen gün arttığı bilgisini verdi.

Ramada Sakarya Otel Eylül ayında açılıyor!

Sakarya Adapazarı'nın uluslararası alanda ilk 5 yıldızlı oteli olacak Ramada Sakarya'nın eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ramada Sakarya'da, 89 oda, 3 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 93 oda bulunuyor.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Tekirdağ Ramada Otel Haberi

Tekirdağ Ramada Otel

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2012 yılı  olağan 2. Meclis toplantısı Tekirdağ Ramada Otel’de yapıldı. Marmara Bölgesinden yaklaşık 168 Belediye Başkanı ve 42 Meclis Üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle başladı. Meclis toplantısı öncesinde birlik çalışmaları hakkında bilgiler veren Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitim konusunda lokomotif görevi gördüklerini kaydederken, “2012 yılının ilk 10 ayında organize ettiğimiz 282 faaliyete 16 bin 300 kişi katıldı. Son 4 yılda yaptığımız eğitim faaliyetlerine ise yaklaşık 62 bin kişi katıldı. Sadece bölgemizde değil, ülkemizin de birçok şehrinde düzenlediğimiz faaliyetlerle birliğimiz, eğitim konusunda üye belediyelerimizin en önemli muhatabı ve çözüm ortağı hâline gelmiştir” diye konuştu.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM, BÜYÜKŞEHİRLERDE EVLERİN VE SEMTLERİN DEĞERİNİ ARTIRIYOR”

Marmara Belediyeler Birliği...