05 / 05 / 2024

Tekirdağ sağlık kompleksi

Tekirdağ sağlık kompleksi

Tekirdağ ve çevresine modern sağlık hizmeti sunacak hastane projesi geliyor. Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ilk adımı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla bugün atılacak.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Tekirdağ sağlık kompleksi Haberi

Tekirdağ sağlık kompleksi

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı, Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tekirdağ Sağlık Yerleşkesi Yapım İşi ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi kapsamında 480 yataklı hastane yapılacak.


Kamu Özel İşbirliği (PPP) modeli ve Akfen güvencesiyle 2 sene içerisinde tamamlanacak sağlık kompleksi tüm Tekirdağlılara hitap edecek.


Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin ilk adımı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla bugün atılacak. 157.000 metrekare büyüklükte olacak proje 480 yataklı ve tam teşekküllü olarak...