07 / 07 / 2024

Tekirdağ Saray inşaat iskelesi devrilmesi

Tekirdağ Saray inşaat iskelesi devrilmesi

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

Power İnşaat Cadde Çerkezköy projesi resmen başlıyor! 819 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Power İnşaat, Tekirdağ'da inşa edeceği yeni projesi Cadde Çerkezköy'ün inşaatına resmen başlıyor. Karma proje olarak yükselecek olan Cadde Çerkezköy, 819 milyon 63 bin TL'ye mal olacak.

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Tekirdağ Saray inşaat iskelesi devrilmesi Haberi

Tekirdağ Saray inşaat iskelesi devrilmesi

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.


Alınan bilgiye göre, olay Pazar sabahı erken saatlerde gerçekleşti. Saray'ın Ayaspaşa Mahallesi Gürselpaşa Caddesi üzerinde yapımı devam eden 5 katlı inşaatın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan tonlarca ağırlığında ki demir iskele bağlantılarının kopması sonucu devrildi. Devrilen iskele sokak üzerinde bulunan bir otomobile ve binaya zarar verirken, olayın Pazar sabahı erken saatlerde gerçekleşmesi ve devrildiği sokak üzerinde kimsenin olmaması nedeniyle olası bir faciadan dönüldü. 


İskelenin düşerken zarar verdiği bina sahipleri durumu hemen Polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sadece maddi hasarın olduğu ve herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olay yerinde Polis ekipleri...