03 / 05 / 2024

tekirdağ tamamlanan projeler

tekirdağ tamamlanan projeler

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya: " Biz yedi tane ıslah OSB'mizi 11 Ekim 2013 tarihi itibarıyla normal OSB haline getirdik. Ayrıca Türkiye'nin en büyük endüstriyel arıtması artık Bursa Demirtaş'ta değil, Tekirdağ'da. " dedi...

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

100 günlük eylem planındaki Bakanlık uygulamaları TBMM'de!

100 günlük eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görev alanında tamamlanan projeler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

Tekirdağ Ergene'ye çok amaçlı salon inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi inşaatı tamamlanan Ergene Çok Amaçlı Salonu hizmete açtı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, hayata geçireceği yatırımlar için bir toplantı düzenledi.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesinin 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

tekirdağ tamamlanan projeler Haberi

tekirdağ tamamlanan projeler

Biz yedi tane ıslah OSB'mizi 11 Ekim 2013 tarihi itibarıyla normal OSB haline getirdik. Ayrıca Türkiye'nin en büyük endüstriyel arıtması artık Bursa Demirtaş'ta değil, Tekirdağ'da. 

Arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların Marmara'ya deşarjını sağlayacak olan Toplama ve Derin Deşarj Sistemi Uygulama Projesi tamamlandı. 196 münferit arıtmayı kapatarak beş ortak arıtma alanı açıyoruz. Arıtma olmadan deşarj yapılmayacak. Evsel atıklar da deşaıj edildi. Maliyeti 110 milyon TL olan projeyle 2 bin 600 metre açıklıkta, 4 bin 700 metre derinlikte dip akıntıyla birlikte atıklar denizin yüzeyine çıkamıyor. 

Geleceğe daha temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. 

Sanayilerimiz günlük aktif olarak 500 bin metreküp su kullanıyor. Türkiye'deki tekstü boyahanelerinin yüzde 40'ı burada. Biz tekstilde önemli bir şehiriz. Su kullanımımız da oradan geliyor. Yer altı suları kullanıyoruz ve burada...