21 / 05 / 2024

Tekirdağ Yapı

Tekirdağ Yapı

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi, Melih Murat Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Şubat 2014 tarihinde Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ PAKOP OSB'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddia edildi!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine yapılması planlanan PAKOP Organize Sanayi Sitesi'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddiası ve projenin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ’daki binaların yüzde 60'ı 2000 yılı öncesi yapıldı, büyük bir kısmı risk içerisinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

Ata GYO'nun Tekirdağ'daki projesinin yapı ruhsatı alındı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Hürriyet Mahallesi'nde 59 pafta, 218 ada ve 34 no.lu parseldeki arsanın inşaat yapı ruhsatını aldı...

12 yılda Tekirdağ'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

2007-2019 yılları arasında Tekirdağ iline yapılan kamu yatırımı tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ’da imar barışında 158 milyon TL ödeme yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürlüğü, il genelinde imar barışı kapsamında oluşturulan yapı kayıt belge sayısının 27 bin 817 olduğunu ve bu çerçevede alınan ödeme tutarının 158 milyon 641 bin 328 TL olduğunu belirlendi. 

Tekirdağ'da 6 ayda 622 riskli yapı yıkıldı!

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 622 riskli yapı yıkıldı. 

Tekirdağ yeni yatırımlarla yıldızlaşacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ yapılan yatırımlarlaTürkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır." dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne yerinde inceleme yapıldı!

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından; Tekirdağ Şehir Hastanesi Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. 

Tekirdağ Yapı Haberi

Tekirdağ Yapı

Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi, Melih Murat Çetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Tekirdağ Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, No:65...