05 / 05 / 2024

tekirdağ yatırım toplantısı

tekirdağ yatırım toplantısı

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım programı toplantısına katıldı. Önümüzdeki dönem yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda bilgilendirme sunumları yapıldı.

40'larında emekli olan çiftten yatırım tavsiyesi: Gayrimenkulle daha fazla para kazanabilirsiniz! 

Henüz 40'larında gayrimenkul, endeks fonları ve hisse senedi yatırımları ile erken emekli olan çift, yatırım tavsiyelerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

OSB'lerin yatırım alma süreci Yatırımlarda Devlet Yardımları kararıyla hızlanacak!

"Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar"da yapılan değişiklik ile OSB'lerin yatırım alma süreci hızlanacak. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, kararın OSB'lere can suyu olacağını belirtti...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Tarıma dayalı yatırım projelerinde süre 1 Ağustos'a uzatıldı!

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırım projelerinin tamamlanma süresi 1 Nisan 2019 yerine 1 Ağustos 2019'a uzatıldı.

Gayrimenkul borsasıyla yabancı yatırım artacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, dijital gayrimenkul borsası sayesinde inanılmaz boyutlarda yabancı yatırım çekebileceklerini söyledi. 

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

Tekirdağ'a 17 katrilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'a 2002'den bu yana 17 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

tekirdağ yatırım toplantısı Haberi

tekirdağ yatırım toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ genelinde yaptığı yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal katılım gösterdi.

Tekirdağ Büyükşehri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Değerlendirme Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi'nin il genelindeki yatırımları kapsamında tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili yapılan değerlendirmenin ardından sona erdi.

"TEKİRDAĞ, TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN BÜYÜKŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK"

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi...