06 / 05 / 2024

Tekirdağda rüzgar santrali

Tekirdağda rüzgar santrali

General Electric (GE), rüzgar enerjisi yatırımcısı Türkerler Holding ile Tekirdağ’daki Barbaros Rüzgar Enerjisi Santrali’nde kurulumu yapılmak üzere 4 adet GE 3.2-103 rüzgar türbininin tedariğine ilişkin anlaşma imzaladı.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Özkuruşlar’da indirim rüzgarı esiyor! Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende market Özkuruşlar’da, indirim rüzgarı esiyor. Birçok üründe fiyatlar yarıya indi. Sizde acele edin ve bu fırsatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlardan market alışverişi yapmak isteyenler, en yakın Özkuruşlar markete koşun. İşte Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi….

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

A101'de hafta sonu indirim rüzgarı esiyor! Temel gıda ürünlerinin fiyatları dip yaptı! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de indirim rüzgarı esmeye devam ediyor. 14-20 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlanan A101'de seçili pek çok ürün indirime girdi. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Vahdet Demirok tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü 7 bin 615 megavata ulaştı!

Türkiye'de yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık rüzgar enerjisi santrali devreye alındı. Türkiye'nin rüzgar enerjisinde kurulu gücü bu yılın ilk 6 ayında 246 megavatlık santralin işletmeye alınması ile 7 bin 615 megavata ulaştı.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Tekirdağ'da 6 ayda 622 riskli yapı yıkıldı!

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 622 riskli yapı yıkıldı. 

Delta Rüzgar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Rüzgar Türbinleri Ve Endüstriyel Dağcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Durmuş Ali Ünal tarafından Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İzmir Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Foça Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali'ne ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Tekirdağda rüzgar santrali Haberi

Tekirdağda rüzgar santrali

Anlaşma, GE ile 10 yıllık işletim ve bakım hizmetini de içeriyor. Yüksek enerji tüketimi dikkate alındığında Barbaros Rüzgar Enerji Santrali, yıllık 42 milyon kwh elektrik üretimiyle enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli eksikliği...