06 / 10 / 2024

tekkeköyde park çalışmaları

tekkeköyde park çalışmaları

Tekkeköy Belediyesi her mahalleye bir park kazandırma çalışmalarının yanı sıra mevcut eskimiş ve işlevini yerine getiremeyen çocuk oyun alanları ile parklarda da kapsamlı bir çalışma başlattı.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

tekkeköyde park çalışmaları Haberi

tekkeköyde park çalışmaları

Tekkeköy Belediyesi her mahalleye bir park kazandırma çalışmalarının yanı sıra mevcut eskimiş ve işlevini yerine getiremeyen çocuk oyun alanları ile parklarda da kapsamlı bir çalışma başlattı. İlçenin her mahallesine bir park kazandırma çalışmaları ile nerdeyse her mahallenin bir çocuk oyun alanı ile parkının olmasının yanında mevcut park ve oyun alanlarında da geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını kaydeden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar "Artık her mahallemizin bir parkı ve oyun alanı olacak. Hiçbir çocuk oyun oynamak için, sallanmak için veya kaymak için bir başka mahalleye gitmek zorunda kalmayacak. Seçim çalışmalarımızda ve meydanlarda tüm mahallelerimize çocuk oyun alanı kazandıracağımızın sözünü vermiştik. Şimdi Kırsal mahallelerimiz dahil tüm mahallerimizin neredeyse tamamına bir park ve çocuk oyun alanı yaptık. Bunun yanın da eskimiş, yıpranmış,...