10 / 05 / 2024

tekne baraka oktay yıldız

tekne baraka oktay yıldız

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, balıkçı Oktay Yıldız'ın Torba Koyu'nda demirlediği teknesinin içine yaptığı briketten iki odalı barakasının yıkımı için kaymakamlıktan izin aldı. Ve yıkım başladı...

Fuat Oktay'dan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Kordon İstanbul'dan ev alana izole tekne tatili hediye!

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul'dan ev alana izole tekne tatili hediye ediliyor. Projede ödemeler 2022 yılında başlıyor...

Fuat Oktay kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay kimdir? Fuat Oktay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Oktay'ın biyografisi...

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Oktay Kaynarca'dan AKM açıklaması!

Oyuncu Oktay Kaynarca, gelecek yıl açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi hakkında Tüm eleştirilere rağmen İstanbul'a yakışır bir kültür merkezi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

Adana'daki 63 baraka yıkıldı!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kanuna aykırı biçimde sit alanı içerisine inşa edilen 63 baraka yıkıldı.

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydınlı ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Fuat Oktay'dan kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, belirli sektörlere yönelik KDV indirimi ve işyeri kira stopajı indirimi kapsamında 15 milyar lira tutarında vergi indirimi sağladıklarını belirtti ve kısıtlamalardan doğrudan etkilenen esnafa üç ay süreyle gelir kaybı ve kira desteği sunduklarına dikkat çekti.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Fuat Oktay'dan gayrimenkul yatırımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2011-2020 (eylül İtibariyle) arası dönemde ülkemiz toplam 128,2 milyar dolarlık doğrudan yatırım çekmeyi başarmış, sanayi sektörlerinin payı yüzde 31'e yükselmiş, gayrimenkul yatırımlarının payı da yüzde 30 olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Oktay Yılmaz: Tabut evlere müsaade etmeyeceğiz!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tabut evlere müsaade edilmeyeceğini dile getirdi. 

Fuat Oktay: Kentsel dönüşüm siyaset üstü tutulmalı!

Kentsel dönüşümün siyaset üstü tutulması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bu konuda negatif bir anlam yüklemeden pozitif algının olması gerektiğine değindi.

tekne baraka oktay yıldız Haberi

tekne baraka oktay yıldız


Bodrum'da tekne içerisine yapılan, üzerine "Allah birdir ve Hz. Muhammed O'nun elçisidir. O'na biat ediniz" yazılı pankart asılı barakanın yıkımı gerçekleştirildi. Bölgeye gelen ekipler, barakadaki eşyaları dışarı çıkardı. Barakayı yıkan ekipler, eşyaları da Torba Muhtarlığına teslim etti. 


Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Ayti, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelen ihbar doğrultusunda bölgede yaptıkları incelemelerde balıkçı Oktay Yıldız'ın denize izinsiz yapı inşa ettiğini belirlediklerini söyledi. 


Denizde herhangi bir yapı inşa edilmesine izin vermediklerini ifade eden Ayti, "Daha önce karada sürdürdüğümüz çalışmalarımızı şimdi de denizde sürdürüyoruz. Böyle yapıların denize inşa edilmesi mümkün değil. Onun için de bu yapıyı yıkıyoruz" diye konuştu. 


Torba Koyu'nda demirli teknesine iki odalı baraka inşa eden balıkçı Oktay Yıldız'ın astığı pankartın IŞİD ​(Irak ve Şam İslam Devleti) bayrağına benzetilmesi, tartışmalara...