08 / 05 / 2024

tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisi yönetmeliği tam metni

tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisi yönetmeliği tam metni

Hazine taşınmazlarının tersane tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisine ilişkin yönetmelik 4 Temmuz 2014 tarihinde 29050 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmeliğin tam metni..

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

A101'e Fiber tekne ve Xiaomi cep telefonu geliyor! A101 indirimli aktüel kataloğu 13 Ekim 2022 fiyat listesi

A101'in 13 Ekim 2022 Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 13 Ekim kataloğunda Xiaomi cep telefonu ve İsatek Aras Fiber tekne dikkat çekti. Peki, A101 kataloğunda bu ürünlerin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte 13 Ekim 2022 A101 fiyat listesi...

Tekne ve yelkenlilere talep patladı marinalarda yer kalmadı

Küresel ekonomik kriz, tüm dünyada gelir dağılımındaki uçurumu tetiklerken Türkiye'de tekne ve yelkenlilere olan talep artışı, marinalarda bağlı tekne sayısının ikiye katlanması dikkat çekti. Tekne bir yatırım aracı olurken siparişlerin teslim tarihleri 2024'e kadar uzadı.

Marketlere denetlemeler lafta mı kaldı? A 101'de tekne, BİM'de araç ve daire Daha neler çıkacak?

A101’in kataloğunda bir tekneye yer vermesinin ardından BİM’in ev ve araba satacağını duyurması akıllara geldi. Marketlerin alakasız ürünler satarak esnafı zor durumda bıraktığı ve konunun inceleneceği açıklanırken marketlerde satışa çıkan ürünler şaşırtmaya devam ediyor.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Orman Ürünleri İnşaat Metal Hırdavat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Burak Polat tarafından kuruldu.

A101'den şok eden hamle, bu sefer de tekne satıyor! İsatek Aras Fiber Tekne satışta! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101, bu hafta da tekne satacağını açıkladı! Sportif balıkçılık ve günlük kullanım için bire bir bu teknenin fiyatı alıcılar tarafından heyecanşa araştırılıyor. Peki, tasarımı Avrupa standartları baz alınarak yapılan bu teknenin fiyatı ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Milli Emlak 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla 55 araç ve 9 tekne satıyor! Herkes alabilir!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Bornova Emlak Müdürlüğü 55 araç ve 9 tekneyi satışa çıkardı. Satışa çıkarılan araçların bedelleri 8 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisi yönetmeliği tam metni Haberi

tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisi yönetmeliği tam metni

Hazine taşınmazlarının tersane tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisine ilişkin yönetmelik!

Hazine taşınmazlarının tersane tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisine ilişkin yönetmelik 4 Temmuz 2014 tarihinde 29050 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.


Yönetmelik, Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ve/veya Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerler üzerinde yat çekek yeri hariç, yeni tersane, tekne imal ve çekek yeri yapılmak amacıyla irtifak hakkı tesis edilmesi veya kullanma izni verilmesi ile mevcut olan tersane, tekne imal ve çekek yerlerine ilişkin iş ve işlemler ve mevcut irtifak hakkı ve kullanma izni sözleşmelerinde yapılacak değişikliklere ilişkin usul ve esasları düzenliyor. Hazine taşınmazlarının tersane, tekne imal ve çekek yeri yatırımlarına tahsisi yönetmeliği tam metni aşağıda yer alıyor.



HAZİNE TAŞINMAZLARININ TERSANE, TEKNE İMAL VE ÇEKEK YERİ YATIRIMLARINA TAHSİSİNE İLİŞKİN...