04 / 05 / 2024

tekne park yatırımı

tekne park yatırımı

İBB, İstinye ve Tarabya’nın ardından 810 tekne kapasiteli 4 yeni tekne park için İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapacak. Teknepark'ta yüzer iskeleler olacak.

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Vakıf Yatırım Park Mavera 3'ün piyasa yapıcı oldu!

Park Mavera 3 projesi gayrimenkul sertifikalarında, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dünden itibaren piyasa yapıcı olarak faaliyete başladı.

Başaran Yatırım Holding, yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Trabzon’da aile işi fındıktan doğan, bugün inşaattan tekne yapımına ve turizme kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, havacılık ve finans sektöründe yeni yatırımları hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Queen Central Park'ta yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılın Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa ediliyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanıyla avantajlı yatırım fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bomonti'de inşa edilen Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Suudi Arabistanlı işadamı Ashour'dan 25 milyon dolarlık yatırım!

Ağaoğlu’nun Central Park İstanbul projesi dün satışa çıktı. Bakırköy’deki projeden 25 milyon dolarlık farklı daireler alacağını belirten Suudi işadamı “Burada yatırım yapmamızın en güçlü nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” dedi.

tekne park yatırımı Haberi

tekne park yatırımı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. (İSPARK), İstinye ve Tarabya’dan sonra İstanbul Boğazı’na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. İSPARK açıklamasına göre, 810 tekne kapasiteli 4 tekne park için Boğaz’da yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Tekne parkların yapımına bu yıl içinde başlanması hedefleniyor.


Kapasite 5 bine çıkacak


Deniz taşıtlarının düzensiz parklanmasına modern çözüm üretmek amacıyla İstinye ve Tarabya’da 388 kapasiteli tekne parkları hizmete açan İSPARK, gelen yoğun talebi karşılamak ve kapasiteyi artırmak için çalışmalara başladı. İlk etapta Bebek’te 250, Beykoz’da 310, Kuruçeşme’de 85, Paşabahçe’de ise 165 olmak üzere toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanarak son aşamaya gelindi. İstinye ve Tarabya’da yaklaşık 15 milyon lira yatırım yapan İSPARK, yakın zamanda başlayacağı...