09 / 05 / 2024

Teknik Boru ürünleri

Teknik Boru ürünleri

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk ve Ahmet Güngören tarafından kuruldu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turan Uranç tarafından kuruldu.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Teknik Boru yurtdışına da hizmet vermeyi planlıyor!

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Teknik Boru ürünleri Haberi

Teknik Boru ürünleri

15 bin çeşit ürünle hizmet verdilderini söyleyen Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, "İşe ortağım Gökhan Ünlüsan ile Borusan Mannesman Boru ana bayiliği ile başladık. Şu an boyuna ve spiral kaynaklı çelik borular, Borusan Pro yapı profilleri, Wavin Pilsa, PPRC ve PVC borular, sifonik sistemler, sulu yangm söndürme sistemleri ve yangın güvenlik ürünlerini sunuyoruz. Geçen yıl başlattığımız yurtdışı pazar araştırmalarımızı ve ihracat yapılanmamızı tamamladık. Amacımız, yurtdışına da tüm ürünlerimizle hizmet vermek" dedi. 


Geçen yıl ürün grubuna dahil ettikleri pompa sistemlerinde MAS-DAF ana bayiliği, basınç ve sıcaklık ölçer ürün grubunda Moneks bayiliği, vana ve otomasyon sistemlerinde SMS Tork ürünleri, Norm bağlantı elemanları ile çeşitliliklerini artırdıklarını belirten Köprülü, "Yurt içi ve dışı projelere endüstri, enerji, yangm güvenlik ve HVAC konularında 15 bin çeşit...