06 / 07 / 2024

Teknik Destek Projesi

Teknik Destek Projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, AB Destekli Ticari Araçların Ağırlık ve Boyut Kontrolleri için Teknik Destek Projesi kapsamında 23 yeni yol kenarı denetim istasyonu kuracak

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi Nisan 2024'te teslim!

Har Teknik'in Tuzla Aydıntepe projesinde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek. İşte Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi ile ilgili detaylar...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

HNN Yapı Teknik A.Ş Northgate Ankara projesi!

HNN Yapı Teknik  Northgate Ankara projesi Nisan başında satışa çıkıyor. 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan proje 379 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Kanal İstanbul için 6 üniversiteden teknik destek alındı!

Bakan Turhan, Kanal İstanbul'da etüt proje çalışmaları kapsamında zemin etüdü, hidrolojik çalışmalar, çevre araştırmaları, ekosistem, orman, işletme ve yer altı suları, ekonomik analizi araştırmalarının yapıldığını, 6 üniversiteden teknik destek alındığını söyledi...

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Teknik Destek Projesi Haberi

Teknik Destek Projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, karayollarında ticari vasıtalar tarafından yapılan taşımacılıkta, ağırlık ve boyut kontrolünü içeren yeni bir proje başlatıldı. AB destekli, Ticari Araçların Ağırlık ve Boyut Kontrolleri için Teknik Destek Projesi'nde, AB düzenlemeleri uyarınca kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs ve kamyonet gibi ağır nakliye araçlarının, Türkiye'nin bütün bölgelerine kurulan modern istasyonlar tarafından yapılacak kontrollerle, kurallara uygun ağırlık ve boyutta taşımacılık yapmaları sağlanması amaçlanıyor. 

     Proje ile ticari nakliye araçlarını ağırlık ve boyut kontrollerini yapan istasyonların sayısı ve denetim kapasitesi artırılacak. İstasyonların teknolojik alt yapıları güçlendirilerek modernize edilecek. İstasyonlara otomatik olarak boyut ölçümü ve ön ihbar yapabilecek akıllı ulaşım sistemi kurulacak. 

     Proje kapsamında ayrıca programlarda 60 eğiticinin eğitimi tamamlandıktan sonra, bu eğiticiler tarafından 200 denetim personeline eğitim...