30 / 04 / 2024

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öncü olmaya, sosyal belediyeciliğinin iyi örneklerini veriyor. İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından evlilik hazırlığındaki çiftler için yeni destek paketi hazırlığı yapıldı.

İstanbul’da ikamet eden ihtiyaç sahibi çiftlere tek seferlik 7 bin TL ödeme verilecek. Çiftlerin iş durumu, maddi yeterlilikleri ve ihtiyaçları sosyal araştırma ile belirlenecek. Şartları taşıyan çiftler için yapılan ödemede para, kadının hesabına aktarılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön