17 / 05 / 2024

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...



YÜZDE 10 ORANINDA İYİLEŞTİRME

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İBB çalışanlarına müjde geldi. İmamoğlu, çalışanların maaşlarında yüzde 10 oranında refah payı iyileştirmesi yapılacağını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim olarak aldığımız karar ile halihazırda sözleşmesi devam eden çalışanlarımızın ücretlerine ocak ve mart aylarında, sözleşmelerinde bulunan 6 aylık enflasyon puanına ek refah payı olarak 10 puan daha eklemeye bugün itibarıyla karar verdik."

http://sosyalyardim.ibb.gov.tr/


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön