29 / 04 / 2024

teknik personel iş ilanı

teknik personel iş ilanı

Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere, ince işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi arıyor...

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Bakanlık açıkladı! Personel alımının detayları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı iş arayan vatandaşları sevindirdi. Güncel personel iş ilanlarını sürekli paylaşan bakanlık yeni bir personel alım ilanını daha açtı. Dışişleri Bakanlığı ortaöğretim mezunu 55 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

Belediyeler personel alımlarını duyurdu! 17.680 personel işte bu şartlara göre işe alınacak!

Belediye personeli olmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Kadın ve erkek 17.680 personel alımı yapacak. İşte detaylar!

Hastanelere personel alımı yapılacak! 17 bin personel için Cumhurbaşkanlığı onay verdi!

17 bin personel hastanelere alınacak, KPSS şartı aranmıyor. Cumhurbaşkanlığı duyurdu. Tüm gözler haberde..

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İBB İGDAŞ 20 mühendis ve 50 teknik personel olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacağını duyurdu. İGDAŞ, iş başvuruların başladığını ve 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti.

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

İŞKUR Temmuz ayı personel alımı! KPSS şartsız 10 bin TL maaşla işe alıyor!

İŞKUR işe alımları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte İŞKUR Temmuz ayı personel işe alım detayları!

Sözleşmeli personelin kadro düzenlemesinde takvim belli oldu! Masada 4 formül var

Kamuda çalışan 500 binden fazla sözleşmeli personel için ekim ayı kritik olacak. 3600 ek gösterge sorununun çözülmesiyle gündeme gelen sözleşmeli personelin şartlarında yapılacak iyileştirme için yol haritası netleşmeye başlarken, masada 3+1 formülü var.

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 51 sözleşmeli personel için başvurular başladı. Detaylar haberimizde...

teknik personel iş ilanı Haberi

teknik personel iş ilanı


Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere teknik personel arıyor. Başvurularda tercihen hastane inşaatlarında tecrübe şart. İnce işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi alınacak.


İlanın detayı için