29 / 04 / 2024

Teknik Yapı 2015 kampanyası

Teknik Yapı 2015 kampanyası

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, konut kredisinde faiz oranlarını bütün projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39'a çekti.

Teknik Yapı 13 adet ticari üniteyi satışa çıkardı!

Teknik Yapı, İstanbul'daki projelerinde yer alan 13 adet ticari üniteyi teklif toplama usulüyle satışa çıkıyor. Tekliflerin 25 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edileceği projede fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salim Erdoğan, Seyfullah Altın, Gürcan Şen, Erdem Berber ve Ekrem Katırcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Zara Teknik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Teknik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Kaplan ve Sema Çelik tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 15 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Bayram Çınar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Cuma Kaya, Aylin Uzun ortaklığında kuruldu.

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 11 Şubat 2015'te Maltepe 'de, Selim Aloğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 249 bin TL sermaye ile, Bakırköy 'de, Serdal Keleş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Teknik Yapı Metropark ödeme seçenekleri!

Daire fiyatları 199 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Halkalı Metropark Konutları 'nda daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Teknik Yapı Metropark ödeme seçenekleri...

Teknik Yapı 2015'te kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Yeni yılın ilk çeyreğinde 5 bin konut ve ticari alanlarıyla Türkiye'nin en büyük projelerinden Tuzla'daki Evora İstanbul'un teslimlerini tamamlayacak olan Teknik Yapı, diğer yandan yeni mega projeler için de kolları sıvadı.

Teknik Yapı Metropark Towers fiyat listesi!

Dairelerin teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması öngörülen Teknik Yapı Metropark Towers fiyat listesi kapsamında daireler 274 bin 400 TL' den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Teknik Yapı Metropark'ta vade farksız ödeme planları!

Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Teknik Yapı Metropark projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Teknik Yapı, Metropark Towers'ı satışa çıkardı! 2015 teslim!

Teknik Yapı, geçen yılın ortasında Halkalı' da satışa sunduğu Teknik Yapı Metropark projesinin iki rezidans kulesinden oluşan Metropark Towers' ı satışa çıkardı. Metropark Towers'da teslimler 2015'te gerçekleşecek...

Teknik Yapı Metropark!

Teknik Yapı Metropark, Halkalı'da yükseliyor. Toplam 1.270 adet konuta yer verilen ve 2015 yılında teslimlerinin yapılması planlanan projede fiyatlar 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Teknik Yapı 2015 kampanyası Haberi

Teknik Yapı 2015 kampanyası

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, konut kredisinde faiz oranlarını bütün projelerinde 60 ay vadede yüzde 0.39'a çekti. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinatm yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i ise bir yıl sonra ödenecek. Krediyi 48 ayda ödemek isteyenler yüzde 0.25 faiz, 36 ayda ödemek isteyenler ise "sıfır" faiz ödeyecek. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için yüzde 12 indirim yapılacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Son 3 yıldır ramazan ile yaz tatilinin aynı tarihlere denk gelmesi, konut almak isteyenleri yavaşlatıyordu. Bunların üzerine seçim sonrası siyasi belirsizlik eklenince, konut almak isteyenler iyice düşünmeye başladı. Teknik yapı olarak bu belirsizliği elimizden geldiğince ortadan kaldırmak için girişimde bulunmaya karar verdik. Hem yaşamak için konut talep edenler,...