06 / 05 / 2024

teknik yapı bağdat caddesi

teknik yapı bağdat caddesi

Umut Durbakayım, projenin İstanbul'un en lükslerinden yaptıklarına dikkat çekerek, "Projelerde iddiamız var. Gerçek rezidans hizmeti vereceğiz. Şu anda 6-7 bin evin yönetimini yapıyoruz." dedi.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Teknik Yapı Anadolu'da yatırıma devam edecek!

Anadolu atağını Denizli’de Evora markasıyla başlatan Teknik Yapı, markalarıyla Anadolu’da olmayı sürdürecek. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sadece marka değil, şehirlerin ekonomisine de katma değer sağlıyoruz” dedi.

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Teknik Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Baş, Macit Baş, Mesut Baş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Halkalı, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükrü Sipahioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliğinde 1 milyon TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Bağdat Caddesi’nde yaklaşık 30 proje çizen mimar Ahmet Erkutoğlu, Cadde’deki kentsel dönüşümün ada bazlı yapılması gerektiğine işaret ederek, “10 katlı binayı yıkıp yerine 20 katlı bina yapmakla dönüşüm olmaz” dedi.

Selimoğlu ile Pana Yapı Bağdat Caddesi'nde yeni proje yapmaya devam ediyor!

Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. İle ortak olan Selimoğlu Group, var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

teknik yapı bağdat caddesi Haberi

teknik yapı bağdat caddesi

Bağdat Caddesi'nde yaptığı projelerden sonra İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çok sayıda markalı projeyi hayata geçiren ve sektörün devlerinden biri haline gelen Teknik Yapı, Suadiye'de denize sıfır konumdaki 10 dönümlük arsada çok lüks bir dönüşüm daha gerçekleştiriyor. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu kapsamda 50 yıl önce inşa edilen sahil evlerini yıkıp yerine lüks rezidans yapacaklarını söyledi. Suadiye'deki projenin bulunduğu konum ve büyüklük nedeniyle benzersiz olduğunu belirten Durbakayım, bölgede 10 blokta yaklaşık 130 daire yapacaklarını kaydetti. Projede ille olarak rezidans bloğunun satışa çıkacağını açıklayan Durbakayım, 19 katlı bu bloktaki dairelerin tüm odalarının denizi göreceğini vurguladı. 


Umut Durbakayım, projenin İstanbul'un en lükslerinden biri olacağının altını çizerek, "Bu projede iddiamız var. Gerçek rezidans hizmeti vereceğiz. Şu anda 6-7 bin evin yönetimini yapıyoruz....