05 / 05 / 2024

teknik yapı dönüşüm

teknik yapı dönüşüm

Teknik Yapı dönüşüm çalışmalarına Bağdat Caddesi ve Suadiye'de devam ediyor...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Deprem için yapılacak tek şey dönüşümü hızlandırmak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır Silivri'de meydana gelen depremle ilgili olarak, "Yapılacak tek şey bu binaları sağlamlaştırmak ve kentsel dönüşümü hızlandırmaktır." dedi.

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme bugün yapılacak!

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alım işi ihale usulü ile bugün yapılacak.

Kentsel dönüşüm riskli yapı tespiti yetki belgesi nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde yıkılacak riskli yapılar Bakanlık tarafından lisans verilen kurum ve kuruluşlar tarafından tespit ediliyor. Peki, kentsel dönüşüm riskli yapı tespiti yetki belgesi nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm yapım süreci!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen ve yıkılan bina için sıradaki süreç; "yeniden yapım süreci" oluyor. Peki, yeni bina nasıl inşa edilir? İşte kentsel dönüşüm yapım süreci...

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

Çatalzeytin'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Çatalzeytin Müftülük toplantı salonunda saat 11.00'de muhtarlara kentsel dönüşüm hakkında toplantı yapıldı.İlçeye bağlı muhtarların katılımıyla gerçekleşen toplantıda kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verildi.

Batman'da kentsel dönüşüm nasıl yapılıyor?

Batman'da son günlerde gündemde olan kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma modelleri ile ilgili, İnşaat Yüksek Mühendisi Rıdvan Müjdecioğlu ile gazetemiz bir söyleşi düzenledi. Müjdecioğlu, önemli bilgiler paylaştı.

Avrupa ve Türkiye'nin en büyük dönüşümü Gaziosmanpaşa'da yapılıyor!

İstanbul'un 1173 hektar yüzölçüme sahip Gaziosmanpaşa ilçesinin 432 hektarlık bölümünde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. Hasan Tahsin Usta Avrupa ve Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını yapıyoruz" dedi.

Erzurum Pasinler'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Pasinler ilçesinde kentsel dönüşüm yapılacak alanda incelemede bulundu.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm projesinin devir töreni yapıldı!

Kemalpaşa'da 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirtti.

teknik yapı dönüşüm Haberi

teknik yapı dönüşüm

Teknik Yapı Halkalı'da eski Buhariye Halı Fabrikası yerine yapacağı projeyi ve Fikirtepe dönüşüm projesini satışa sunacak. Birçok sanayi alanını ve eski yapıları dönüştüren Teknik Yapı dönüşüme Bağdat Caddesi'nde devam edecek. 


Teknik Yapı Bahariye Halı Fabrikası arazisi üzerine yapacakları projeyi 1 ay sonra satışa çıkarak. Sanayi ve iş alanına dönüştürülecek arazi 7-8 bloktan oluşacak. Projede rezidans, home ofis ve konutlar bulunacak.


Teknik Yapı'nın Fikirtepe'de 3 adayla ilgilendiği belirtildi. Birinci adada yıkımlara başlayan Teknik Yapı E-5 cepheli adayı 2-3 ay içerisinde satışa sunacak ve metrekare fiyatının 4 bin dolar olması planlanıyor. Teknik Yapı Bağdat Caddesi ve Suadiye'de dönüşüm çalışmalarına devam...