20 / 05 / 2024

teknik yapı gıda sektörü

teknik yapı gıda sektörü

İnşaattaki kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı, 42 milyon liralık yatırım yaparan restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan komplesinin ilk birimi olan Et-inn Restoran'ı hizmete açtı

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Apaslan Bacı tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğul tarafından kuruldu.

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Delbe tarafından kuruldu.

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas  tarafından kuruldu.

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Canberk Sevilmiş tarafından kuruldu.

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necip Solmazgül tarafından kuruldu.

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gökdemir ve Beşir Gökdemir ortaklığında kuruldu. 

teknik yapı gıda sektörü Haberi

teknik yapı gıda sektörü



İnsanın yiyecek, giyecek ve barınaktan oluşan üç temel ihtiyacından biri olan konut üretimini yaklaşık 38 yıldır gerçekleştiren Teknik Yapı, yiyecek konusunda da ilk adımını attı. 


Teknik Yapı, doğduğu, büyüdüğü ve marka olduğu Kadıköy'e elit restoran statüsü

kapsamındaki Et-inn'i açtı. 


Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatarımla, Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını da açıkladı. Umut Durbakayım, Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere sunulan hizmete kadar

her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı.


Restoran işletmeciği de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, "Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite,

hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye'nin ve İstanbul'un...