09 / 05 / 2024

Teknik Yapı, Et-inn adında bir restoran açtı!

 Teknik Yapı, Et-inn adında bir restoran açtı!

İnşaattaki kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı, 42 milyon liralık yatırım yaparan restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan komplesinin ilk birimi olan Et-inn Restoran'ı hizmete açtı





İnsanın yiyecek, giyecek ve barınaktan oluşan üç temel ihtiyacından biri olan konut üretimini yaklaşık 38 yıldır gerçekleştiren Teknik Yapı, yiyecek konusunda da ilk adımını attı. 


Teknik Yapı, doğduğu, büyüdüğü ve marka olduğu Kadıköy'e elit restoran statüsü

kapsamındaki Et-inn'i açtı. 


Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatarımla, Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını da açıkladı. Umut Durbakayım, Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere sunulan hizmete kadar

her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı.


Restoran işletmeciği de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, "Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite,

hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye'nin ve İstanbul'un en seçkin ustalarını bir araya getirdik" açıklamasında bulundu. 


Kişiye özel damak zevki yaratmayı amaçladıklarını açıklayan Umut Durbakayım "Daimi müşterilerin damak zevkine uygun standartlar yaratmaya çalışıyoruz" diyerek kişiye özel tatların oluşmasına önem verildiğini vurguladı.


Keyifli vakit geçirmenin sırları


Et-inn'de sadece yemek ihtiyacının karşılanmadığını vurgulayan Umut Durbakayım hem ailece hem de dostlarla birlikte keyifle vaki geçirmek için gerekli olan tüm sosyal donatılar sahip bir restoran oluşturduklarını ifade etti. Özellikle çocuklu ailelerin düşünüldüğü Et-inn'de sadece kapalı alanda 250 metrekare oyu salonu yer alıyor. İki ayrı oda olarak tasarlana oyun salonlarının ilki 0-6 yaş grubuna, ikinci: ise 6 yaş ve üzeri gruba hitap eden aktivasyor lara sahip. Mesela kızlar için karaoke bölüm yer alırken, erkekler için playstation oyunla bulunuyor. Çocuklarını her an görmek isteyen ebeveynler ise isterlerse özel masaları yanı başında yer alan ekranlardan oyun odalarını izleyebiliyor.


Bireysel buluşmaların yanı sıra kurumsal veya özel grupların yemekli toplantılarına da hazırlıklı ola Et-inn'de iki adet 50 ve 80 kişilik özel toplantı odaları yer alıyor.




Geri Dön