teknik yapı restoran Haberi
İnsanın yiyecek, giyecek ve barınaktan oluşan üç temel ihtiyacından biri olan konut üretimini yaklaşık 38 yıldır gerçekleştiren Teknik Yapı, yiyecek konusunda da ilk adımını attı.
Teknik Yapı, doğduğu, büyüdüğü ve marka olduğu Kadıköy'e elit restoran statüsü
kapsamındaki Et-inn'i açtı.
Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatarımla, Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını da açıkladı. Umut Durbakayım, Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere sunulan hizmete kadar
her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı.
Restoran işletmeciği de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, "Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite,
hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye'nin ve İstanbul'un...