05 / 05 / 2024

teknik yapı yıl sonu kampanyası

teknik yapı yıl sonu kampanyası

Teknik Yapı kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

İKA Teknik Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden İKA Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

2019 gayrimenkul sektörü için umut yılı olacak! 

2019’un gayrimenkul sektörü için ‘umut yılı’ olacağını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 2019'da rekor beklentilerinin de yüksek olduğunu belirtti...

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya göre yüzde 25 peşinatta peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla!

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. Firma, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan tarihi konut kampanyasına destek verdi.

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Teknik Yapı'dan yıl sonuna kadar 3 yeni proje!

Teknik Yapı 2018 yılı sonuna kadar 3.2 milyar lira değerinde 3 yeni projeyi satışa sunacağını açıkladı. Şirketin değeri 10.5 milyar lira olacak. 

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

teknik yapı yıl sonu kampanyası Haberi

teknik yapı yıl sonu kampanyası

Teknik Yapı Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor. Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. 


3 PROJE 3 AVANTAJ 


Kampanya detaylarını aktaran Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Evora İstanbul'da teslimler Temmuz 2014'te başlayacak. Teslimde peşinat, taksitlerde altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağını söyleyen Durbakayım, "Yapımına yeni başladığımız Metropark projesinin önünde biraz daha yol var. Dönüşüm yaşayan Halkalı'daki projemizde ise sadece taksitleri altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim avantajı olacak" açıklamasında bulundu. 


"KENDİ...