17 / 06 / 2024

Teknikeller İnşaat adını duyurdu

Teknikeller İnşaat adını duyurdu

Antalya inşaat alanında gelişim göstererek ulusal bazda büyüyen Teknikeller İnşaat, Türkiye genelinde de adını duyurdu...

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de tartışılacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, 8 Aralık Cumartesi günü Türkiye’nin inşaat sektörünün devlerini Mardin’de bir araya getirerek sektörün sorunlarını tartışılacak.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

Faiz indirimi inşaat sektörünü canlandıracak!

İnşaat sektörünün canlanması adına hükümetten destekler ve teşvikler geliyor. Bankaların faiz indirimi inşaat sektörünü canlandıracak. 

ALLSancak: Pekerler İnşaat'ın İzmir projesinin adı belli oldu!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığı ile hayata geçirilecek Allsancak Projesi satış başladığı andan itibaren 36 ayda tamamlanacak.

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Demirland Sefa Apartmanı fiyatları!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu konut projelerini Demirland İnşaat adı altında hayata geçiriyor. Demirland İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda bir çok projesi bulunuyor. 

Teknikeller İnşaat adını duyurdu Haberi

Teknikeller İnşaat adını duyurdu

1985 yılında kurulan, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Teknikeller, inşaat ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmeye devam ediyor. Antalya inşaat alanında gelişim göstererek ulusal bazda büyüyen firma, Türkiye genelinde de adını duyurdu. 


Türkiye'nin yapı malzemeleri, inşaat, lojistik, gayrimenkul geliştirme sektörlerinde faaliyet gösteren Teknikeller, ulaştığı başarılarının arkasında müşteri odaklı çalışmalar sürdürmesine bağlıyor. Bu yaklaşım ile sadece maddi kazanımlar değil, bütün toplumun yararlandığı ve halen daha yararlanacağı toplum bilinciyle gelişim sürdürüyor. Özellikle eğitim, çevre alanlarına odaklanan Teknikeller, çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçiriyor. 


TÜRKİYE'Yİ DÜNYADA TEMSİL EDİYOR 

Hizmet verdiği müşterilerine üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunan Teknikeller, müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini de temel alıyor. 

Sorumluluğunu taşıdığı markalarının değerini sadece...