25 / 05 / 2024

Teknikeller İnşaat adını Türkiye'ye duyurdu!

Teknikeller İnşaat adını Türkiye'ye duyurdu!

Antalya inşaat alanında gelişim göstererek ulusal bazda büyüyen Teknikeller İnşaat, Türkiye genelinde de adını duyurdu...



1985 yılında kurulan, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Teknikeller, inşaat ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmeye devam ediyor. Antalya inşaat alanında gelişim göstererek ulusal bazda büyüyen firma, Türkiye genelinde de adını duyurdu. 


Türkiye'nin yapı malzemeleri, inşaat, lojistik, gayrimenkul geliştirme sektörlerinde faaliyet gösteren Teknikeller, ulaştığı başarılarının arkasında müşteri odaklı çalışmalar sürdürmesine bağlıyor. Bu yaklaşım ile sadece maddi kazanımlar değil, bütün toplumun yararlandığı ve halen daha yararlanacağı toplum bilinciyle gelişim sürdürüyor. Özellikle eğitim, çevre alanlarına odaklanan Teknikeller, çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçiriyor. 


TÜRKİYE'Yİ DÜNYADA TEMSİL EDİYOR 

Hizmet verdiği müşterilerine üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunan Teknikeller, müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini de temel alıyor. 

Sorumluluğunu taşıdığı markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içerisinde tutmayan firma, bu markaları bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedefliyor. Global anlamda gelişmelere hızla uyum sağlayan firma, istikrar ile hızla büyüyen saygın markalar yaratarak Türkiye'yi bütün dünyada temsil ediyor. 


"ÇEVREYE KARŞI DUYARLIYIZ" 

Teknikeller olarak bügün ve gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, ilkelerinin ülkeye hizmet etmek ve ülke refahına sonsuz önem vermek olduğunu da sözlerine ekledi. Yılmaz sözlerini "Yalnızca inşaat ve lojistik projeleriyle değil, eğitim ve çevre anlamında da topluma katkıda bulunmayı görev biliyoruz. En büyük hassasiyetimiz çevreye karşı duyarlı olmamızdır" diyerek noktaladı. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön