05 / 05 / 2024

Tekno Vinç depo sayısı

Tekno Vinç depo sayısı

Tekno Kule Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, bu yıl itibarıyla İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerinde vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı planladıklarını söyledi...

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Batman'daki depo inşaatında vinç halatı koptu!

Batman'da depo inşaatındaki iş kazasında vinç halatı koptu, bir işçi öldü, Diğer işçi de dengesini kaybedip, inşaattan düşerek yaralandı.

Ankara’nın vinçli binası icradan satışta!

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

TKS Vinç, Kazakistan'daki vinç sayısını 10'a çıkaracak!

Vinçlerin güvenlik sistemlerinin elektronik ve elektrik kurulumunu yürüttüğü gibi, vinç tedariği de sağlayan Taha Kontrol Sistemleri (TKS) Vinç, Kazakistan'da şirket kurdu. Firmanın hedefi 10 vinç...

Reysaş GYO Eskişehir'deki depo alanını kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Plarformu'nda Eskişehir Odunpazarı'ndaki depo alanını 5 aylığına Hoşcan Lojistik'e kiraladığını bildirdi.

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ODK Platform Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Kanbay ve Lale Terzi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir'de inşaatta vinç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir Çiğli'de 6 katlı binanın inşaatında kullanılan vinç, henüz belirlemeyen nedenle devrildi. Vincin devrilmesi sonucu Osman Top ile Şerafettin Esen hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Merkez Bankası döviz depo faiz oranlarını indirdi!

Bankaların TCMB'den alabileceği bir hafta vadeli döviz depo faiz oranları, yarından itibaren dolar için yüzde 4'ten yüzde 3,5'e, avro için yüzde 2'den yüzde 1,5'e indirildi.

Zoroğulları Forklift Vinç Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoroğulları Forklift Vinç Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Tuzla, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.

ADV Kule Vinç Smart inşaat sektöründe yoğun ilgi gördü!

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

İDDMİB ABD'de depo kuracak!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), ABD’nin Chicago kentinde depo kurulması için harekete geçti. Yakında açılacak olan depo, Türk Ticaret Merkezleri’nden bağımsız bir yapıda olacak..

Tekno Vinç depo sayısı Haberi

Tekno Vinç depo sayısı

Tekno Kule Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, bu yıl itibarıyla Ankara deposunu faaliyete geçireceklerini açıkladı. Türeyen, daha sonra İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerinde vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı planladıklarını söyledi. 


Sinan Türeyen, kule vinçlerin nakliyesinin çok zor ve pahalı bir operasyon olduğunu belirterek, "Bir vinç için yedi ila sekiz TIR gerekebiliyor. Böyle olunca İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak çok uygun olmuyor" dedi. 2014'ün kentsel dönüşümle beraber hem satışta hem de kiralamada ciddi bir artış göstereceği öngörüsünde bulunan Türeyen, her yü planlananın üzerinde satış yaptıklarını, 2014 Nisan ayı itibarıyla tahmini satış adetlerine ulaştıklarını kaydetti. 

"2013 yılında satış ve kiralamada talep arttı" 2013'ün genel anlamıyla Tekno Vinç için oldukça başarılı bir yıl olduğuna da...