07 / 05 / 2024

Teknoloji Bakanı Fikri Işık

Teknoloji Bakanı Fikri Işık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde bazı firmaları ziyaret edecek, şirket yöneticilerini Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıkladı: KOBİ'lere müjde!

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "KOBİGEL'in 3. çağrısına toplam 1075 firma başvurdu. Bu başvurulardan 278'i desteklenmeye hak kazandı. İşletmelerimize yaklaşık 116 milyon lira katkı sunacağız" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Ekonomiye güven artıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sanayi üretimi ve siparişler, kapasite kullanımı ve ekonomiye olan güven artıyor. Üretim öncülüğünde daha güçlü büyüme için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

OSB projelerinin tamamlanması için 75 milyon lira kaynak ayrıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bu yıl OSB projelerinde kullanılmak üzere 75 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti. Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'nin kamulaştırma çalışmalarına bu yıl başlanacağının da müjdesini verdi.

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Bursa Batı OSB tarım arazisi üzerinde mi kurulacak?

Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından yanıtlandırılmak üzere Bursa'da kurulması planlanan Batı OSB arazisinin tarım arazisi olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

KOBİ'lere OSB'lerde arazi önceliği sağlanacak!

Hükümet OSB'lerde KOBİ'lere arazi önceliği sağlamaya hazırlanıyor. Hedefte değerlendirilmeyen araziler var. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Üretim Reform Paketi ile girişimciler için daha fazla sanayi parseli üreteceklerini belirtti.

Kamyon pazarı inşaat sektörünün etkisiyle yüzde 7 büyüdü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kamyon pazarının inşaat sektöründeki gelişmelerin de etkisiyle yüzde 7 oranında artış gösterdiğini belirtti. Işık "Son 10 yılda, kamyon pazarındaki ortalama artış yüzde 16 oldu." dedi.

Teknoloji Bakanı Fikri Işık Haberi

Teknoloji Bakanı Fikri Işık

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Işık, 17 Mart Salı günü başlayacak ABD ziyareti kapsamında, Kaliforniya Üniversitesindeki temaslarının ardından Los Angeles'ten San Francisco'ya geçecek.


Silikon Vadisi'nde incelemelerde bulunacak olan Işık, bazı teknoloji firmalarını ziyaret ederek şirket yöneticilerini, benzeri Kocaeli Gebze'de kurulacak Bilişim Vadisi'ne davet edecek.


Fikri Işık, Silikon Vadisi'nde Türk girişimci ve bilim adamlarıyla da bir araya...